You are not connected. Please login or register

Тишината се пропуква [август]

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Тишината се пропуква [август] on Сря Авг 10, 2011 8:54 am

Тишината се пропуква

Коули Уайлд е наскоро в града. Само от година и половина, но все още му е трудно да вникне в местния фоклор. Например цялата работа с госпожа Симка. Тя е нещо като местната вещица - имигранта от полски произход, която не говори от близо двадесет години. Почти не излиза. Чудно е как въобще се поддържа жива. Е, всъщност този въпрос не го вълнува дълго.

Коули изкарва поредния работен ден като разносвач на пици. Всичко върви по вода, докато не идва поръчка от дома на наскоро починалата госпожа Симка. Нейната дъщеря Йоланта се е върнала в града след близо двадесетгодишното си отсъствие, за да уреди всичко онези подробности по завещанието и вероятно да се нанесе в семейната къща. Завръщането на Йоланта съвпада по странен начин с пристигането на панаир в града и на Коули му предстои да открие с какво се е занимавала тя през годините, прекарани далеч от малкото градче.

Междувременно Коули има проблеми с най-добрия си приятел Филипе, който си спомня Йоланта от детството си, и гаджето си Силвия, която никак, ама никак не харесва интереса му към новодошлата.


_________________When people ask me if I went to film school I tell them, 'no, I went to films.'
Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите