You are not connected. Please login or register

Филм на месеца [анкета]

Вашият избор?

48% 48% [ 10 ]
52% 52% [ 11 ]
Общо гласове : 21

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Филм на месеца [анкета] on Нед Авг 07, 2011 6:42 pm

За момента получих два сценария. Не вярвам да получа още някои в оставащите няколко часа, затова ето ги и тях...

Мегън Уайт написа:Заглавие : Защитници на Световете : Отбор "Светлина"

Лозунг : Обичате ли,мрака и тъмнината ? Харесвате ли вампири и демони ? Помислете пак !
Представете си света в който живеете , като филм на ужасите , изцяло потънал в непрогледен мрак,кръв и разрушения на всяка крачка ,какъв живот ,бихте имали ?Не ви харесва нали ? Какво бихте направили,за да го избегнете ?

Резюме :

Винаги са съществували паралелни вселени на нашата,това е една история ,за невидимия свят,който до сега е бил в сянка,как ще обедини усилия с човешки същества,за да запази земята,от потъване във вечен мрак.
Шест необикновени "'човека",се превръщат в герои. Сблъсък на шест характера и различен начин на живот ,те трябва да се обединят ,за да предпазят земята от армиите на злото.Един вампир се обръща срещу своите ,за да защити земята ,която го е създала и въпреки,че е същество на мрака,той тайно копнее да бъде отново човек.Негови спътници са една тинейджърка,о тхвърлена и от собствените си родители,заради странностите си.Една фея,напуснала приказния свят,за да се бори на страната на хората.Един върколак,който все още не може да контролира гневът си и се трансформира всеки път,когато го ядосат.Един воин -викинг пристигнал във света на хората ,чрез портал във времето.Една мощна вещица-дух ,за която няма заклинание табу,думите сякаш сами изникват в умът ѝ е също част от дружинната неопитни герои.
Краят на света наближава ,хаосът е навсякъде,един демон, провъзгласила се за богиня Хелора ,иска да потопи света в пълен мрак и да го залее с кръв и трупове.Които все пак оцелеят,ще трябва да приемат животът в робство,нашите герои ще се борят срещу това.

Тобаяс Гасп написа:Тишината се пропуква

Коули Уайлд е наскоро в града. Само от година и половина, но все още му е трудно да вникне в местния фоклор. Например цялата работа с госпожа Симка. Тя е нещо като местната вещица - имигранта от полски произход, която не говори от близо двадесет години. Почти не излиза. Чудно е как въобще се поддържа жива. Е, всъщност този въпрос не го вълнува дълго.

Коули изкарва поредния работен ден като разносвач на пици. Всичко върви по вода, докато не идва поръчка от дома на наскоро починалата госпожа Симка. Нейната дъщеря Йоланта се е върнала в града след близо двадесетгодишното си отсъствие, за да уреди всичко онези подробности по завещанието и вероятно да се нанесе в семейната къща. Завръщането на Йоланта съвпада по странен начин с пристигането на панаир в града и на Коули му предстои да открие с какво се е занимавала тя през годините, прекарани далеч от малкото градче.

Междувременно Коули има проблеми с най-добрия си приятел Филипе, който си спомня Йоланта от детството си, и гаджето си Силвия, която никак, ама никак не харесва интереса му към новодошлата.


_________________When people ask me if I went to film school I tell them, 'no, I went to films.'
Вижте профила на потребителя

2 Re: Филм на месеца [анкета] on Сря Авг 10, 2011 8:53 am

Доста анонимна и много оспорвана анкета се получи. Всеки ден резултатът беше различен. С един глас повече повече "Тишината се пропуква", така че това е филма на месец август. Но тъй като явно има голям интерес и към другия, може да го включим отново в анкетата другия месец, ако Мегън иска.


_________________When people ask me if I went to film school I tell them, 'no, I went to films.'
Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите