You are not connected. Please login or register

Апартамента на Флоренция и Бригита.

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

Florence.

avatar
-same shit, same arrogance & aggression
Хола;

Кухня;

Тераса;

Някакво местенце за работа ( може би) ХД ;

Баня;

Стаята на Фло;

Стаята на Бригита;

----------------------------------------------------------------------

Вижте профила на потребителя

Florence.

avatar
-same shit, same arrogance & aggression
От няколко дни бях заседнала вкъщи.Това никога не е било и даже още не вярвам, че найстина се случва.Имах чувството, че сънувам.Или поне така исках да бъде.Дори не знаех къде по дяволите съм захвърлила фотоапарата си.Не, това не можеше да се случва !Сякаш някой беше натиснал червеното бутонче и мозъкът ми отказваше да работи.Дали Бригита си беше вкъщи, не знаех.Лежах сред купищата завивки и възглавници в леглото си, и драсках с пръст по стената.В стаята ми беше тъмно, както винаги.Не помня от кога не беше виждала слънчеви лъчи.И ето, най-накрая почувствах нещо.Нещо адски нахално ме ръчкаше в ребрата, може би беше някакъв предмет.Едва помръднах, за да го махна от мен, но се оказа, че било телефона ми.Отново се тупнах назад и заразглеждах абонатите.Пръстът ми се спря на..Рони.Боже, екранчето така ми светеше, че едвам можех да прочета нещо.Несъзнателно цъкнах набиране.Е, какво толкова.След няколко секунди чух звънкащото гласче на Ро.
-Хей. - успях да кажа.Гърлото така ме дереше все едно съм изяла цял фризер със сладолед.А аз не бях обелвала и дума тези дни.
-Какво правиш ? - нямах сили за повече, за това спрях да се напрягам.
Тя ме попита защо звуча така, но след като не отвърнах нищо смени темата.Заяви, че веднага идва и побърза да затвори.Стори ми се, че иска да се измъкне от нещо и използва мен за пред текст, но нямах никакво намерение да се напрягам да разбера какво става.Завих се през глава, без да се притеснявам, че е лято. В стаята ми си беше пълна зима, заради климатика, но не ми се занимаваше да му оправям температурата..

Вижте профила на потребителя

Рони Слей

avatar
hotter than your average bitch.
Беше обяд, когато най-накрая пристигнах пред вратата на Флоренция. Натиснах силно звънеца, така че да чуя приглушеното му звънене от другата страна на вратата.
Нищо.Не се чу дори недоволния стон на Фло, задето я будят. Звъннах още няколко пъти, но нямаше нищо. Можех да сляза долу при портиера на блока и да му поискам ключ или нещо подобно, но сигурно щеше да реши, че съм безкрупулна серийна убийца, решена да заколи най-добрата си приятелка.
Сведох поглед надолу, докато обмислях дали просто да не й звънна на мобилния, но щом не беше чула звънеца и телефона нямаше да вдигне. Тогава ми дойде идеята. Не. Фло не беше толков глупава, но..все пак се наведох и повдигнах стелката пред вратата. А там си седеше ключа. Боже Господи. Отключих и влязох в апартамента. Беше изключително тихо. Събух си обувките и се запътих направо към стаята на Флоренция. По пътя хвърлих поглед към огледалото в коридора и се шокирах. Боже, изглеждах ужасно! Не се бях прибирала цяла нощ и последствията от това бяха трагични. Имах черни кръгове под очите, косата ми беше разрошена, а спиралата ми размазана. Отместих поглед от отражението си и отворих вратата на спалнята на Фло. Беше тъмно, но се очакваше. Познавах приятелката си.
-Флоренция.. спиш ли?


_________________
Don't try to explain your mind
I know what's happening here
One minute it's love
And suddenly it's like a battle-field

Подпис и аватар от Florence. <33
Вижте профила на потребителя

Florence.

avatar
-same shit, same arrogance & aggression
Продължавах да стоя в леглото.Само стоях, дори не помръдвах.Аз найстина не знаех какво ставаше, а и нямах представа как да спра нещо като не знаех какво е.За момент си помислих, че съм болна.Да, болна от убийствен мързел.И то такъв, че да те мързи да си помръднеш крайниците.След малко някой така нахално се беше развънял на вратата.
-Цън-цън. - кънтеше постоянно в главата ми, даже и след като човека се отказа да настоява.
Нямах никакво намерение да ставам от леглото.Пък и не можех.След миг вратата на стаята ми изкърца.Ъгх..този шум направо ме убиваше.После чух познат глас.Рони.Боже, съвсем бях забравила, че и се обадих.Ужас.Вече и паметта ми започваше да куца.Успях само да покажа леко главата си над завивките.Тогава съзрях шокирания поглед на Ро.
-Опитвам се.. - измрънках тихо, но се надявах все пак да ме е чула.
Тя се приближи към мен и ме дръпна за ръката в опит да ме дигне от леглото.След това паднах.Паднах от леглото право да земята.
-Ауч. - щях да и се навикам, но забравих, че и гърлото ми не ми влизаше в положение.
Опитах с всички сили да се изправя, но залитнах.Чак сега си спомних, че не бях хапвала от дни.

П.С - отивам набързо да ям и се връщам ХД.

Вижте профила на потребителя

Рони Слей

avatar
hotter than your average bitch.
Леле, Фло беше в ужасно състояние..Не можеше да си седи на краката. Запитах се дали не е пияна, но не миришеше на алкохол или повръщано. Сложих я да седне на земята и я подпрях на леглото.
-Фло?
-Кмнйво?
Май се опитваше да каже "Какво?".
-Флоренцияя..чуваш ли ме?
-Да!! - раздразнено се опита да каже тя, но не се получи. По скоро стенеше.
-Отивам да ти донеса вода.. и ядене.
Сигурно се беше обезводнила, не я бях чувала от дни, а по външния й вид отсъдих, че не мръдвала от леглото през цялото време.
Излязох набързо от стаята и отидох в кухнята, където със замах отворих хладилника. Взех купа със студени макарони, която напъхах в микровълновата, докато й сипя огромна чаша с вода. Извадих вилица и понесох всичко обратно към стаята на Фло.
Тя още си седеше там, подпряна на леглото.
Тръгнах да й подавам чашата, но съобразих, че сигурно няма да я задържи. Добре, със сигурност преувеличавах реакциите си, обаче се притеснявах..


п.с. извинявай, че се забавих (:


_________________
Don't try to explain your mind
I know what's happening here
One minute it's love
And suddenly it's like a battle-field

Подпис и аватар от Florence. <33
Вижте профила на потребителя

Florence.

avatar
-same shit, same arrogance & aggression
Потръпнах.Погледнах кожата си, а тя цялата беше настръхнала.Е, очевидно беше, защото бях само с една тъмно синя тениска, която стигаше по коленете ми.Черният ми лак беше наполовина олющен.Като си помисля как можех да изглеждам в лицето настръхвах още повече.Ро отиде да ми донесе нещо за ядене, но аз не бях гладна.Още преди да изразя нежеланието си тя беше хукнала към кухнята.Отместих поглед към леглото.Идеше ми да се шмугна отново под завивките, но нямах сили.Издърпах единия чаршаф и се завих с него.Още не разбирах какво ми ставаше.Дори когато взимах наркотици не съм се чувствала така.Бях адски отпаднала.Чух стъпките на Рони, която след миг се показа на вратата.Носеше някаква купа с нещо, но не можех да съзра какво и чаша с вода.Отпих съвсем малка глътка, и да исках не можеш повече.Тя ми подаде купата.Макарони.Аз само я бутнах настрани.Ро стана и дръпна завесата.Цялата ми стая така се освети, че дори можех да видя какъв е цвета на потника и'.
-ВЕРОНИКА! Какво правиш, За Бога ?! - реших най-накрая да кажа нещо, но след това бързо съжалих.Сякаш някой преряза гърлото ми с нож.
Ах..тази светлина.Не стига, че се чувствах..и аз не знам си как, ами и сега сякаш бях вампир.Пречеше ми слънцето, изгаряше кожата ми.Ро стрелна с поглед купата.
-Не искам..добре съм. - отвърнах, като едвам познах гласа си.Беше станал още по-плътен и дрезгав.
Изправих се.За момент ми причерня, но се съвзех.Тръгнах към хола, влачейки след себе си чаршафа..Ох..благодаря на Бригита, че беше оставила пуснати завесите.Тупнах се на дивана и погледа ми долови кутийката с цигари.Понечих да запаля една, чувайки стъпките на Рони.

Вижте профила на потребителя

Рони Слей

avatar
hotter than your average bitch.
Я, тя можела да говори. И ходи..
Последвах я в хола, понесла купата с макароните и водата. Оставих ги на масата и плеснах Флоренция през ръката, докато си взимаше цигара.
-Когато си изпиеш водата и си изядеш яденето! - боже, звучах като майка ми.
Но нищо, нямаше да я оставя на мира докато не изяде проклетите макарони.
-Не съм гладна! - веднага ми отвърна Фло.
-Е, да..но нямаш избор. Ще пушиш след като се наядеш! - заповядах й и извадих цигара. Беше хубаво да запаля без досадните мрънканици на Анита, че дима й пречел. Миризмата се разнесе из стаята и раздразни Флоренция.


_________________
Don't try to explain your mind
I know what's happening here
One minute it's love
And suddenly it's like a battle-field

Подпис и аватар от Florence. <33
Вижте профила на потребителя

Florence.

avatar
-same shit, same arrogance & aggression
-Ъгхх.. - извъртах очи.

Боже, иска от мен да ям и да пия.Аз едва говоря, а тя иска да преглъщам.Това нямаше да стане.Отново се увих с чаршафа и се облегнах назад.Ро извади цигара и започна да пуши.Сетивата ми се изостриха, помирисвайки аромата от цигарения дим.Сега и ще ме дразни.Супер.Какво супер..беше пълен ужас.Бях се втренчила в нея, а тя съвсем спокойно ми се усмихваше мило и стрелкаше купата.Нямаше да ям.Не можех, пък и не исках.Добре ще опитам поне водата да изпия.Започнах да се наливам, все едно бях в пустинята, а водата се стичаше по гърлото ми.Отново усетих онова гадно чувство.Поставих празната чаша на масата, така, че да се чуе силно.Веднага след това почувствах страшна болка в гърлото и сложих ръката си върху него.Вероника продължаваше да настоява да ям, но аз реших да пробвам нещо друго.Не вярвах, че ще се хване,но нищо не губех.Ококорих очи и посочих с пръст към прозореца, сякаш бях видяла Биг Фууд.И аз не знам от къде го измислих завесите бяха пуснати, но просто не издържах.Ро само се засмя, защото усети, че правя номер.Аз продължавах да стоя така и тя не издържа и се обърна.Тогава взех една цигара и бързо запалих.Дръпнах набързо преди да ми я е взема.Ох..как обичах това чувство, когато дробовете ти се изпълваха.Ро се обърна и отново отмъкна цигарата ми..

Вижте профила на потребителя

Рони Слей

avatar
hotter than your average bitch.
Идиотка. Взех й цигарата и придърпах кутията към себе си.
-Яж! - заповядах отново и поставих цигарата между устните си.
Тя само стисна устни. Знаех, че ще се предаде. Издишах цигарения дим прво в лицето й и се усмихнах гадно. Обърнах очи към купата и повдигнах вейди. ДОбре, приличах н изнасилвач с тия вежди. На лицето на Фло се появи усмивка, която бързо изчезна, когато си дръпнах отново от цигарата.
Мухахаха..нямаше да я оставя на мира, докато не хапне.


п.с. извинявай, че е толкова кратко, но майка ми иска да сяда..


_________________
Don't try to explain your mind
I know what's happening here
One minute it's love
And suddenly it's like a battle-field

Подпис и аватар от Florence. <33
Вижте профила на потребителя

Florence.

avatar
-same shit, same arrogance & aggression
А, не, не, не.Не издухвай дима към мен.Неее..как приятно ухае.Не издържам вече.Без храна мога, но без цигари за къде съм.Вярно, че точно заради тях ръцете ми бяха в белези от изгарянията причинени от баща ми, но какво пък.Ро продължаваше да ме гледа.С тези нейните светещи очички.Това вече не можеше да се търпи.Станах и тръгнах към стаята си.Чух Рони да вика след мен:
-А така.Отиди се преоблечи или направо си вземи един душ, и после ела да се нахраниш.
-Пфф... - изпувтях.
Да се преоблека ли? Че защо..добре си бях и така.Беше ясно, че няма да направя това, което ми каза Ро.Задърпах завесите, за да потъмня стаята отново.Така беше идеално.Шмугнах се под завивките и се вгледах в тавана.Зачудих се как така Рони и Бригита ме търпяха, но нямаха избор.Да, това беше.Нямаха избор.Засмях се на мислите си, които след няколко минутки бяха прекъснати от Вероника.Явно се бе усетила, че нещо не е наред, след като се забавих.Бързо затворих очи.
-Фю, няма да стане ! - изпищя и отново ме задърпа.
-Какво по.. - не можах да довърша и тя ме вкара в банята.
-Влизай да се къпеш ! Искам след десет минути да си се съвзела! - Боже..все едно слушах майка ми.
То се е видяло, че няма да ме остави на мира.А..между-другото тя как беше влязла като Бригита я нямаше да отвори.Все едно.Хвърлих тениската на пода и влязох и кабинката.Пуснах водата и се свих на пода.След малко излязох.Босите ми крака докоснаха ледения под и тръгнаха към стаята ми, оставяйки мокри следи.Набързо навлякох един бял потник и сложих късичките ми дънки.Подсуших косата си с хавлията и отидох в кухнята.Сипах си останалото кафе от каната и се върнах при Вероника.
-Е, сега доволни ли сте, мадам ? - казах с престорена усмивка.
Пресегнах се към кутията с цигари, отстрани сигурно изглеждах като малко дете на което са дали близалка.Настаних се на пода.Вече..май бях по-добре.Или поне така си мислех, но гласът ми все още беше дрезгав..

Вижте профила на потребителя

Рони Слей

avatar
hotter than your average bitch.
-Почти.. - отговорих й.
-Още не си си изяла макароните - подсмихнах се и й подадох купата, но цигарата си я задоволяваше перфектно в момента.
-Не съм гладна! - веднагами отговори и отново захапа цигарата.
Хм..
-Ами, тогава аз ще ги изям.
Взех купата и вилицата и започнах да нагъвам студените макарони. Очевидно микровълновата не беше свършила добра работа.
Фло ме наблюдаваше с присвити очи как се тъпча и накрая отсъди:
-Изглеждаш ужасно.
-Мерси. - благодарих й с каменно лице. - Не съм се прибрала снощи..
-Какво си правила?! - попита ме Флоренция с тон "знам-че-си-ходила-на-купон-и-си-спала-с-много-мъже".
-Нищооо! - побързах да се защитя и заразказвах:
-Разхождах се в гората снощи - Фло вдигна многозначително вежди и изтръска цигарата си - и срещнах някакъв тип - веждите й се качиха по-нагоре и почти се скриха в косата й - и просто седяхме и си говорихме!!
Наблегнах на "говоренето".
-И стига си ме зяпала така!


_________________
Don't try to explain your mind
I know what's happening here
One minute it's love
And suddenly it's like a battle-field

Подпис и аватар от Florence. <33
Вижте профила на потребителя

Florence.

avatar
-same shit, same arrogance & aggression
Само като я гледах как нагъваше тези макарони ми ставаше лошо, но поне спря да ме закача.Казах и', че изглежда ужасно, въпреки, че се обзалагам, че аз бях по-зле.Нямаше как да не коментирам.Рони започна да ми разказва какво е правила снощи, но от това, което каза ми стана доста интересно, макар, че не довърши.
-Само сте си говорили, значи ? - засмях се, като издишах дима и изгасих цигарата си в пепелника.
Тя кимна и продължи да яде.Боже, боже аз не бях яла от дни и не изпитвах такъв глад като нея.Както и да е, а тя какво е правила в гората така и не разбрах.За това реших да я подпитам, да види и тя какво ми беше на мен, когато ме изтезаваше с макароните.
-Ро как така отиде в гората?Среднощна разходна, а ? - усмихнах се накриво и отново повдигнах вежди.
Сега като се замисля колко беше часът?Кой ден сме, днес ?Колко дни съм била в стаята си?Изобщо си нямах ни най-малка представа за времето.Вдигнах глава към часовника, който висеше на едната стена.Като го гледам май и той отказваше да работи.Ами Бри, откога я няма? И бележка не е оставила.Имах чувството, че бяха минали години, а аз съм проспала всичко.Все едно.Отместих поглед към Вероника и зачаках отговора и'.

Вижте профила на потребителя

Рони Слей

avatar
hotter than your average bitch.
-Да..просто се разхождах..
По погледа на Фло веднага разбрах, че не ми вярва.
-Не съм ходила да се боцкам или нещо подобно. - опитах се да я убедя.
Не стана. Добре, признавам, че беше странно човек да ходи да виси в гората по нощите и да се заговаря с някакви мъже. Със сигурност трябва да е надрусан или пиян. Но аз не бях!
-Остави това - замазах положението аз, като оставих празната купа от макарони на масата - ти защо изчезна? От няколко дена не съм те чувала никаква, а сега пристигам и те виждам в нкакво депресивно състояние.
-Не съм в депресия! - веднага ми отговори Фло и се протегна за още една цигара.


_________________
Don't try to explain your mind
I know what's happening here
One minute it's love
And suddenly it's like a battle-field

Подпис и аватар от Florence. <33
Вижте профила на потребителя

Florence.

avatar
-same shit, same arrogance & aggression
Мм.Много на бързо смени темата.Нещо ми изглеждаше доста подозрителна, но щом не и се говореше няма да я карам, я!Какви ги говоря и аз.Опаа..мисля.Гледах в нея и и' се усмихнах лукаво, чакайки да си отвори устата.Рони поклати глава, но аз продължих да и се усмихвам.След което лицето ми се срещна с една от многобройните възглавнички, запратена по мен от Ро.
-Ауч..- засмях се и и' върнах възглавницата.
Добре, щом така иска.Издърпах си още една цигара и я погледнах.
-Не бях в депресия! Добре съм си..просто нека да го наречем..ъгх, все тая.Наречи го както исках. - отпих от почти изстиналото си кафе.
Не бях една от най-гостоприемните, затова не бях попитала Ро дали иска кафе.Но тя си знаеше, че аз нямах нищо против, ако яде или пие нещо оттук без поканата ми.Наместих цигарата между устните си, като понечих да я запаля, но после веднага я издърпах.Попитах леко несигурно, заради глупавия въпрос.
-Хей..ъм ние, всъщност кой ден сме ? - погледнах я и поставих един непокорен кичур коса зад ухото си.

Вижте профила на потребителя

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите