You are not connected. Please login or register

Групи и професии

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Групи и професии on Вто Юни 28, 2011 7:36 pm

The Director - Единественият, неповторим и т.н., и т.н. Режисьор или иначе казано - Администратор. Същността му е забулена в мъгла, но така или иначе, той е големият шеф, така че всички го слушат. Следи за правилното изпълнение на задачите.

The Producers - Модераторите, за къде без тях?

Writers - Сценаристите, по чиито писания работи останалата част от екипа. Може и да са автори на литература, които от време на време пишат сценарии и/или адаптират такива за собствените си книги. Имат право да избират актьори за ролите, които са написали.
Същинската работа на сценаристите ще е да резюмират някаква история и да нахвърлят основни характеристики на героите, които участват; евентуално да дадат насоки на актьорите как да ги изиграят.

Actors - Актьорите взимат резюмето от сценаристите и го развиват, разчитайки на вродената си артистичност и усет към импровициите. Може да искат съвет от режисьора или сценаристите.

Gossip makers - Журналисти от "жълтия" тип. Следят т.нар. звезди и пишат клюки за тях, не винаги истински, но в повечето случаи...

Critics - По-сериозните журналисти - пишат обективна критика на изиграното и представеното от гореспоменатите. Понякога са излишно остри, но в тези среди думите им са закон.

Others - Оператори, гримьори, композитори, чистачи, дизайнери, отговорници по осветление, озвучение, декори; каквото се сетите, а не попада в горните категории, но по някакъв начин успява да се свърже с тях. Всякакви идеи се толерират. Може да сте доставчикът на храната или учител, нает да преподава на тийн-звездите, докато остъстват от училище, за да са на снимки. Изборът е ваш.


_________________When people ask me if I went to film school I tell them, 'no, I went to films.'
Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите