You are not connected. Please login or register

Дискотека Criminal

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Дискотека Criminal on Сря Юни 29, 2011 5:20 pm


_________________When people ask me if I went to film school I tell them, 'no, I went to films.'
Вижте профила на потребителя

2 Re: Дискотека Criminal on Пет Юли 08, 2011 7:16 pm

Да отида на дискотека и да се слея ,с тълпата,никога не ми се е виждало ,толкова привлекателна възможност,както сега.Тази вечер имах нужда от това ,да изпия няколко часа и да подивея на дансинга и да се отърся ,от цялото ежедневие от непрекъснати снимки и ревюта.Облякох нещо секси и удобно и взех такси.Влязох в дискотека "Криминал"-хареса ми названието ѝ.А и ме се струваше достатъчно слабо осветена ,за да не бъда разпозната,тази вечер нямах нужда ,да бъда звездата ,тази вечер исках,да съм нормално младо момиче,което се забавлява ,без да го следят,на всяка крачка.Резервирах си сепаре ,въпреки ,че бях сама исках да има ,къде да седна ако се уморя.Поръчах си и бутилка уиски ,нямаше да я изпия цялата но да има ,взех си кока кола с лимон и лед ,за разредител.След,като отпих,една солидна глътка и ароматът на качествено и старо уиски погали сетивата ми ,отидох да танцувам.


_________________
Облечена така :
Spoiler:
Вижте профила на потребителя

3 Re: Дискотека Criminal on Съб Юли 09, 2011 10:20 am

Серенити нямаше никакво намерение да работи тази вечер. Беше й писнало от разглезени богаташи, които дори не стават за актьори или актриси, но все пак са в бизнеса. Малко бяха онези, които госпожица Спинет наистина признаваше за талантливи.
Влезе с гръм и трясък в най-близката дискотека, но беше прекалено шумно, за да я забележи някой. "Е, по-добре", помисли си момичето и се сля с тълпата. Погледът си спря на Александра Даймънт. Беше известна актриса, както и модел, но все още не беше стигнала до химикала на Спинет. На Серенити й беше пределно ясно, че всички познават звездата, но реши да се направи на луда и просто да я опознае като човек.
Момичето отиде на бара и погледна към бармана.
- Уиски с лед. - избоботи тя толкова тихо, че се наложи да го повтори.
Докато чакаше уискито, седна на един стол и се огледа. Мястото не беше като в представата й за дискотека, но може би в сравнение с други, беше върха.
- Госпожице, уискито!
Серенити чу как някой вика в ухото й и се обърна машинално. Пое чашата и стана от стола. Преди да затърси с поглед госпожица Даймънт, с една ръка приглади тоалета си, а после вече тръгна уверено напред.
- Добър вечер! - поздрави Спинет, която тъкмо се бе приближила към Александра. Звучеше малко старомодно, плюс това бяха в дискотека, но все пак момичето държеше на етикета.

Вижте профила на потребителя

4 Re: Дискотека Criminal on Нед Юли 10, 2011 10:57 pm

Бях на дансинга ,когато едно момиче се приближи към мене,когато прожектора се спря на лицето ѝ я познах ,беше Серенити Спинет.Известна критичка ,която все още не беше писала за мен.Чудех,се за какво заговори точно мен,дали пък не ме позна ,още по-добре,днес исках,да съм инкогнито.
- Добра да е-поздравих я и се усмихнах.Музиката ,беше оглушителна и трудно щяхме да се разберем,за това замълчах и потанцувах.когато пуснаха по-бавна песен и предложих да седне при мен и без това бях наела цяло сепаре,а бях сама.Отпих от уискито и лапнах един бадем.
- Аз съм Александра,но може да ме наричаш Алекс или Санди,както ти харесва-добавих с усмивка.беше ми интересно ,дали ще каже ,че знае коя съм или ще се правим и двете на непознати.


_________________
Облечена така :
Spoiler:
Вижте профила на потребителя

5 Re: Дискотека Criminal on Пон Юли 11, 2011 4:01 am

Александра беше наела цяло сепаре и покани Серенити в него. На Спинет й беше необичайно някой да не я познава, макар и да не е самовлюбена, наистина беше интересно как и двете се правеха, че не се познават.
- Аз съм Александра,но може да ме наричаш Алекс или Санди,както ти харесва - представи се Даймънт, а Серенити за малко да каже "Знам".
Замълча, но след малко й се стори наистина неучтиво - все пак Александра се представи, а Спинет си мълчеше.
- Серенити. - каза едва чуто момичето и се усмихна накриво. - Приятно ми е.
- Е, Алекс, какво правиш тук съвсем сама? - попита Спинет, като се огледа, а после хвана чашата си, но без да отпива.

Вижте профила на потребителя

6 Re: Дискотека Criminal on Пон Юли 11, 2011 7:40 pm

Радвах се ,че Серенити Спинет ,прие поканата ми.Още играехме играта ,че не се разпознаваме ,тогава тя ме попита ,какво правя тук сама,след като се представи.
- Обичам,да се забавлявам,след тежката работна седмица,обичам да разпускам.Дори когато няма кой да дойде с мен,защото всичките ми приятел,мистериозно получиха ангажименти и неотложни пътувания.Както виждаш ,това не ме спира,ако не си достатъчно добър и сама да си направиш купон,значи ,ще чакаш,докато на тези приятели,им дойде желанието и ще пропуснеш наистина добри възможности.Е аз не съм от тези хора,умея да се забавлявам и сама.-Отпих от уискито пред мен и веднага загасих пожара с колата с много лед и лимон.
- Ами ти Серенити,каква е твоята история ,ти също си сама тази вечер ?


_________________
Облечена така :
Spoiler:
Вижте профила на потребителя

7 Re: Дискотека Criminal on Нед Юли 17, 2011 11:34 am

Серенити се огледа. А сега? Каква беше причината да е тук?
- Не е забранено да излизам, надявам се. Реших тази вечер да забравя за работата си.
Отпи от уискито. Сега се беше усетила, че го разнасяше из целия бар, но беше отпила един-два пъти.
- Знаеш ли, изглеждаш ми позната. - каза без да я поглежда, но повдигайки вежда - Какво работиш? - допълни и започна да разкарва чашата си напред-назад по салфетката.
Докато чака Александра да й отговори, Спинет се разрови в чантата си. Извади една кутия цигари. Не беше пушила от близо седмица, а това си беше рекорд.
Отвори кутията и отвътре се видя запалка на цветни райета. Извади и една цигара, поглеждайки крадешком към Александра. Запали я и дръпна продължително.
- Искаш ли? - попита я Серенити и размаха кутията пред момичето.

П.П. Съжалявам за закъснението. Имам сериозни проблеми, както и няколко неотложни ангажимента. Но няма да се повтори (:

Вижте профила на потребителя

8 Re: Дискотека Criminal on Пон Юли 18, 2011 10:29 pm

Погледнах я и казах:
- Разбира се ,че не е забранено ,щом аз го правя.Тя ме запита какво работя ,нима не знаеше ? Или просто ме проверяваше,да види,дали ще си призная.
- Актриса и модел съм -казах Сигурно си чувала за мен Александра Даймънт ?-погледнах я.
- Бих се учудила ,ако не си с твоята работа-вече маските бяха долу и без това беше тъпо още в началото ,да се преструваме,че не се разпознаваме.Тя зарови в чантата си ,след малко извади от там кутия с цигари.
- Не благодаря.-усмихнах се ,за да не изглежда отговорът ми толкова рязък,след което добавих.
- Не пуша ,отказах ги преди почти две години.


ПП :Няма проблем.Съжалявам да го чуя ,надявам се,вече всичко да е наред. :)


_________________
Облечена така :
Spoiler:
Вижте профила на потребителя

9 Re: Дискотека Criminal on Вто Юли 19, 2011 9:45 am

"Сигурно си чувала за мен..." След тези думи потрепна и се усмихна насила.
- А, да, чувала съм. - избоботи Спинет най-накрая.
С нейната работа? Бяха разкрити. Не точно така Серенити си представяше запознанството си с известна личност, както и вечерта, в която да не е госпожица Спинет или нещо подобно, а просто Серенити.
- Не пуша ,отказах ги преди почти две години. - сподели Александра, а Спинет веднага се усети. Все още държеше кутията пред лицето на момичето, което изглежда й създаваше неудобство.
- Оу... Хубаво. - тя ги прибра и забеляза, че нейната цигара е вече наполовина изгоряла.
Изтръска я в пепелника на средата на масата и отново я доближи до устните си.
- Е... Явно вече сме... ами, разкрити. - изсумтя Серенити, когато тъкмо отдръпна цигарата от лицето си.


П.П. Не се оправиха много нещата, но все пак ще мога да сядам често. Почти по цял ден съм свободна вече хдд

Вижте профила на потребителя

10 Re: Дискотека Criminal on Чет Юли 21, 2011 12:08 am

- Разкрити ?-погледнах я.
-Аз не мисля,че сме се крили,ако искаш да продължим,все едно нищо не е станал.-Предложих и с усмивка.
- Точно сега ,не искам да ме възприемах ,като Александра Даймънт ,актрисата и модела,а като Алекс ,човекът,който обича купоните през свободното си време.-усмихнах ѝ се.
- Аз ще направя същото,тази вечер,ще сме просто две обикновени момичета ,които се забавляват и ще си изкараме добре,не се съмнявай.-казах.Взех уискито си и отпих ,ароматът му приятно погали небцето ми.Обичах го толкова много,но рядко си позволявах,да пия.Разбира се ,изгори гърлото ми ,тъй като го пиех чисто ,загасих пожара с колата с лимон.Обожавах тази комбинация.


_________________
Облечена така :
Spoiler:
Вижте профила на потребителя

11 Re: Дискотека Criminal on Пет Юли 22, 2011 3:35 pm

- Мда... - пророни тихо, отпивайки от уискито юнашка глътка.
Серенити изпуши цигарата набързо, като двете момичета стояха една срещу друга в пълна тишина. Момичето вече беше изхвърлило фаса в пепелника и погледна към Александра.
- Искаш ли още нещо за пиене? Отивам на бара да си поръчам още уиски. - ухилих се и станах от стола, изчаквайки отговора й.

Вижте профила на потребителя

12 Re: Дискотека Criminal on Съб Юли 23, 2011 11:58 pm

- Да,може и за мен да вземеш-усмихнах ѝ се и показах,вече празната си чаша.Тя отиде,до бара ,а аз използвах този момент да звънна един телефон.Разговорът бе кратък,просто уведомявах съквартирантката си,че няма да се прибера скоро и най-вероятно,щях да остана до сутринта.Серенити се върна с чаша и за мен
- Благодаря ти-казах и точно тогава пуснаха любимата и песен.Дръпнах я
- О,моля те хайде да танцуваме,обожавам тази песен.


_________________
Облечена така :
Spoiler:
Вижте профила на потребителя

13 Re: Дискотека Criminal on Нед Юли 24, 2011 8:47 am

Усмихна се и стана от стола. Отиде до бара и донесе две чаши, подавайки едната на Александра. В този момент тя я задърпа към тълпата, танцуваща на средата на дискотеката, а Спинет нямаще никакъв шанс да се съпротиви.
- Ииидвам! - успя да каже нещо и спокойно тръгна след нея. Не можеше да е много спокойно, защото тя я дърпаше напред, явно наистина обожаваше тази песен и не искаше да прекара и миг без да танцува на нея. - Спокойно, де, няма да свърши толкова бързо!
Успокои я и тя забави темпото. След като се озоваха в средата на тълпата тя Александра за отрицателно време успя да се слее с музиката, но при Серенити не ставаше толкова лесно.
Песента почти беше свършила, когато Спинет усети ритъма и не приличаше на куцо магаре.

Вижте профила на потребителя

14 Re: Дискотека Criminal on Вто Юли 26, 2011 12:40 am

Бях хванала и издърпала Серенити,но тя не можеше да се отпусне,въпреки ,че аз танцувах,така все едно че никой друг няма.песента свърши.
- Ще продължим ли или се връщаме на сепарето ?-запитах я изборът трябваше да е неин.На мен ми се танцуваше,но нямаше да я оставя да седи сама.Точно тогава към нас дойде привлекателен мъж:
- Искате ли компания дами
- Не ,нямаме нужда -усмихнах се.Мразех натрапниците ,които правеха какво ли не ,за да се събудиш в леглото им.В момента не ми беше до това.Трябваше да развеселя момичето.
- Хайде да отидем да седнем,кат опуснах някоя песен,която ти харесва ,ще станем и ще танцуваш и ти-казах с усмивка.


_________________
Облечена така :
Spoiler:
Вижте профила на потребителя

15 Re: Дискотека Criminal on Вто Юли 26, 2011 1:06 pm

- О, не, да се връщаме! - изпелтечи достатъчно силно Серенити.
В този момент накакъв мъж се приближи към тях, но Александра учтиво го... отряза. После се върнаха в сепарето.
- Хайде да отидем да седнем, като пуснат някоя песен, която ти харесва, ще станем и ще танцуваш и ти. - усмихна се Александра, но Спинет поклати глава.
- Аз не танцувам. Сама видя.

Вижте профила на потребителя

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите