You are not connected. Please login or register

Улици, студени като Чикаго

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Улици, студени като Чикаго on Нед Юли 31, 2011 10:18 pm

Лилия Ууп

avatar
Can you be with me?..Only in your dreams!
Когато чуеш името на филма, си мислиш, че това ще е от онези сълзливи драми, които имат " happy end ". Но грешиш. Да, това е сълзлива драма, но без своя щастлив край.

Сюжета е филма е обичаен за драмите. Любовен триъгълник.. грешка, любовен петоъгълник. Том обича Диана, която пък е влюбена в Джак. Но той е сгоден за Елиза, която го обича. И от нищото се появява Каролайн, която пък е влюбена в Том. Всъщност, не ми стана особено ясно дали Том е влюбен в Диана или е просто неин добър приятел. Главни действащи лица са Елиза, Том и Диана. Мъжът е поставен на кръстопът, макар че накрая избира първата си любов - Диана. След което следва поредица от сърцераздиращи моменти. Том го блъска кола, появява се Каролайн, която го спасява. Елиза съжялява за това, че е прекратила годежа. Но, аз поне, не разбрах какво се случва със Диана. Нали уж тя беше тази, която го обича толкова силно, а къде е, когато "любовта на живота" и е блъснат от кола. Седи на люлка, направена от Джак и Том, и плаче. Така и не разбрах защо плаче. Вече можеха да бъдат със Том заедно, без да е нужно да се крият. Може би заради това?!, тоест, може би от радост, но не ми се вярва, защото ако беше от радост нямаше да плаче сама на люлката.

Актьорската игра е на ниво. Смятам, че всички актьори са се справили повече от добре. Макар да мисля, че на моменти преиграваха.

Като цяло, сюжетът не е сложен. Стига да оправиш кой в кого е влюбен и т.н. всичко останало е ясно. Филма е приятен за разпускане, нищо, че е драма. Очаквах нещо повече, но за първа продукция в Renllow всичко е супер. Надявам се, бъдещите проекти да бъдат малко по мащабни, тоест с по - голям актьорски състав и да използват малко повече въображение за сценарии на филм.

Ако трябва да оценя филма от 1 до 10, давам на този филм 7.

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите