You are not connected. Please login or register

Въпроси

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Въпроси on Пон Юли 25, 2011 5:50 am

Ако все ви е неясно (както на мен xd) или имате въпроси, може да ги задавате тук. Ще се постарая да ви отговоря възможно най-бързо.


_________________When people ask me if I went to film school I tell them, 'no, I went to films.'
Вижте профила на потребителя

2 Re: Въпроси on Сря Авг 24, 2011 1:11 pm

Ще имам честта да съм №1. Значи.. Почти нищо не ми е ясно,затова даже не знам от къде да започна.
Първо - Нямам си на идея какви сцени и с кого трябва да разигравам, нито какво точно се очаква от героя ми Филипе. Уж очаквах някакво ЛС от сценариста, но то така и не се появи.. Отделно има вероятност да замина към края на седмицата и малко се ядосвам, тъй като в момента имам свободно време, а всичко тече твърде мудно и някак си неподготвено. Та да се помоля който знае повече по въпроса да ме проясни, за да мога да изпълня спокойно своята рола и с чиста съвест да си свърша работата.

Вижте профила на потребителя

3 Re: Въпроси on Чет Авг 25, 2011 12:16 pm

Проблемът с ЛС-тата е оправен.

Доколкото разбирам, сега имаш сцена с Коули в Репетиция №1, а след това ви предстои обща сцена със Силвия и Коули в апартамента му, която може да се разиграе в Репетиция №2. Може да ги започнете паралелно, ако се страхувате, че няма да ви стигне времето. Също така, може би е добре да пишете без ред, за да не се бавите излишно. Направо който може да присъства и да дърпа действието напред да пуска поста си - едва ли ще се получи така, че двама да пишат по едно и също време и да се застъпят.

От там нататък предстоят сцени в Панаира, но предполагам, че те ще останат за събота и неделя, така че може да се измисли причина Филипе да не присъства или да подготвиш в общи линии неща, които искаш да бъдат включени от твое име.

Не знам дали това е достатъчно като отговор, може да се обръщате и към сценариста за въпроси по самия сюжет.


_________________When people ask me if I went to film school I tell them, 'no, I went to films.'
Вижте профила на потребителя

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите