You are not connected. Please login or register

Изборът

Моят избор за филм на месец май е...

15% 15% [ 3 ]
45% 45% [ 9 ]
40% 40% [ 8 ]
Общо гласове : 20

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Изборът on Нед Юли 10, 2011 7:02 pm

И така, дойде време да решим върху кой филм ще работим този месец. До сряда може да гласувате в анкетата; може да пишете и в самата тема.
Един от сценариите отпадна, по желание на автора. Той ще се включи по-нататък, но така или иначе имате избор между три други.

Саманта Дейвис написа:
Заглавието ще е: "Изгубеното момиче"
Ще се разказва за историята на момиче, което е било родено преди да речем 17 години някъде... На чиито родители са казали че бебето е умряло при раждането.. Но истината е, че тяхната дъщеря е била подменена, съвсем случайно, и е отишла в друг град, на другия край на страната.. Там това момиче отраства в уютен дом с любящи родители и по-голям брат, с който са много близки.. Тя открива папка, в която открива че не е дете на родителите си, и тя се усъмнява в това че осиновена.. Понеже най теоретично да кажем, че цялото и семейство за руси, а тя е с катранено черна коса, от там коментарите в училище, които до сега е пренебрегва й се струват много повече от обичайно и така... С помощта на брат си и най добрия си приятел тя тръгва да търси биологичните си родители... Първо отива в болницата, където е родена, и там намира архивите от деня в който е родена... вижда мъртвото бебе, и се заинтересува веднага.. Отива на адреса на родителите.. говори с тях обяснява им нещата... и така... Биологичните родители на момичето имат по малка дъщеричка и (или братът на "Изгубеното" момиче, или най-добрия й приятел) се влюбва в нея. Това е идеята ми в общи линии има и любов, ама това е за кулминация... дано сценария да се хареса..

° silver birch написа:
Улици, студени като Чикаго
/заглавието най-вероятно ще се промени/

Какво бихте искали да чуете? Весела история с щастлив край? Да, всички искат това, но за жалост, никой не получава всичко. Аз исках щастлив живот, голямо семейство и обширна земя, на която да построя моята мечтана бяла къща. Това много ли е? Не мисля. Но нямаше значение какво аз мисля, защото така и не го получих. Съдбата сякаш си играеше с мен, защото всеки ход, който правех с цел да се изкача до горе, се обръщаше срещу мен и ме сваляше с две стъпала надолу. Честно ли е? Не. Но кой ме пита?!?

Историята, която ще ви разкажа е за моя скромен живот. В нея няма да видите красиви червени рози или градини, отрупани с разцъфнали цветя. Да, ще ги видите у съседите, но това ще е само, за да отличите нашата действителност от тяхната...
Имах двама най-добри приятели - Том и Диана. Бяхме като едно семейство някога. И ето тук свършва хубавата част. Израснахме заедно, прекарвахме всеки възможен час заедно, но уви омразата, завистта и предателството успяха да си преправят път и да завземат душите ни.
Стана така, че се влюбих в Диана. Това увлечение не остана покрито и Том бързо разбра. Вбеси се. В началото така и не разбрахме, криеше го в себе си, но после сам ни каза.
Следващата година бях повикан. Семейството ми не бе от най-заможните и ме пратиха за войник. Тези четири години бяха едни от най-кошмарните в живота ми. Никога повече не исках да чувам думата война.
Когато се прибрах всичко бе различно. Диана не ми се доверяваше като преди. Том бе станал нейн най-добър приятел и любим събеседник. Нищо повече. Той така и не поиска повече. Ако зависеше от него - щеше да чака с години, докато тя не реши, че е готова.
Беше се появило и още едно момиче. От километри си личеше, че очите й виждат само Том, но той бе прекалено сляп, за да я види.
Това беше само началото. Началото на моя край. Знаете, идва време когато разбираш, че не можеш вечно да угаждаш на другите. Излизаш и решаваш, че играеш сам за себе си и няма да се спреш пред нищо преди да получиш исканото.


Последният влак

Това е една история за мечтите на хората. За техните желания, сънища. За всичко, което някога са искали, събрало се в една кутия за обувки, принадлежаща на Алисън Кембъл.
Само на 17, тя вече е решена да преоткрие себе си чрез хората, на които помага. За нея няма по-важно нещо от това да разбере коя е и какво иска да прави с живота си, и затова през лятната си ваканция организира малко пътешествие, което да й даде яснота над нещата.
Заедно с нея пътуват най-добрите й приятели - Джорджина, Ник и кучето й - Тоби. Тримата обикалят Европа с влак. В градовете, в които спират, събират мечтите на хората, написани на малки бели листчета в една кутия за обувки. Тяхна основна цел става да занесат кутията с желания в долината на Елба. Онази приказно красива местност, където те вярват, че молбите на хората ще бъдат чути.
Те тръгват от Испания, минават през Франция, Италия, Германия, Дания и накрая завършват пътуването си в Чехия, където се намира долината, още позната като "бяло злато". По пътя си те срещат много радости, но не и малко беди. С малко повече воля и единство те ще успеят да занесат кутията навреме и да са си вкъщи преди да са ги усетили.


_________________When people ask me if I went to film school I tell them, 'no, I went to films.'
Вижте профила на потребителя

2 Re: Изборът on Нед Юли 10, 2011 8:07 pm

Много труден избор имаме си страхотни сценаристи.доста се колебаех между
... Улици, студени като Чикаго и Последният влак и в крайна сметка второто надделя ,причината е по весел и оригинален сюжет и възможността да бъдат включени повече актьори. :)


_________________
Облечена така :
Spoiler:
Вижте профила на потребителя

3 Re: Изборът on Нед Юли 10, 2011 11:15 pm

Анета Диабло

avatar
El Aliento del Diablo
Александра Даймънт написа:Много труден избор имаме си страхотни сценаристи.доста се колебаех между
... Улици, студени като Чикаго и Последният влак и в крайна сметка второто надделя ,причината е по весел и оригинален сюжет и възможността да бъдат включени повече актьори. :)

x2 :D


_________________I love him, oh yes i do. He's for me, not for you. And if by chance you take my place, ill take my fist and smash you face....
Вижте профила на потребителя

4 Re: Изборът on Пон Юли 11, 2011 9:33 am

Scarlett

avatar
too young to care
И аз се колебаех между двете, но накрая избрах "Улици, студени като Чикаго". Доста ме грабна, да не говорим колко любим период ми е втората световна. И въпреки че по-малко актьори ще имат възможност да се включат, на мен ми изглежда по-лесен за разиграване в РП.


_________________
Do you really think I'm made of stone ? Baby, come on !


[b]I just can't let you go ...[/b]

Вижте профила на потребителя http://weheartit.com/deneuve

5 Re: Изборът on Пон Юли 11, 2011 12:14 pm

Bell Clarke

avatar
I'haven lost anything except my mind
Аз гласувах за "Улици, студени като Чикаго" защото историята ме грабна.Попринцип не харесвам филми за втората световна но съдбата на главния герой е наистина интересна. + това според мен този филм е най-реален..имам предвид този сюжет можем да го видим по телевизията хД

Вижте профила на потребителя

6 Re: Изборът on Пон Юли 11, 2011 12:16 pm

Виери Айрис

avatar
girl, interrupted
И аз гласувах за "Улици, студени като Чикаго". "Последният влак" е наистина магичен и красив като идея, но може би по-труден за реализиране, иначе сигурно бих гласувала за него. (:

Вижте профила на потребителя

7 Re: Изборът on Пон Юли 11, 2011 5:55 pm

Последният влак.

Вижте профила на потребителя

8 Re: Изборът on Пон Юли 11, 2011 7:12 pm

Последният влак

Вижте профила на потребителя

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите