You are not connected. Please login or register

Купувате ли си книгите или ги четете онлайн ?

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

На хартиен носител или онлайн книга предпочитате ? Защо ? Какви са предимствата и недостатъците ?


_________________
Облечена така :
Spoiler:
Вижте профила на потребителя

Scarlett

avatar
too young to care
Чета ги на хартия.
Предимствата са хиляди.
Като започнем от това, че повече щади очите, та завършим до самото удоволствие. Като ритуал ми се е превърнало след като си купя нова книга да се прибера вкъщи, да се настаня удобно, да я отворя за първи път и просто да се насладя на миризмата на нова хартия. Може да ме пере малко, но обожавам това. Самото разлистване на страниците, а и да държиш този малък свят в ръцете си ... съвсем друго е.
Четенето на книги онлайн винаги ме е побърквало. Първо, както казах, затормозява очите. Второ - далеч не е толкова приятно и трето - някак по-трудно ми се вижда. Дали е точно защото ме болят очите или защото се разсейвам от бученето на компютъра, не знам. А и къде е цялата тази романтика ? В днешно време можем да се насладим истински на страшно малко неща, а и малко от тях останаха извън кибер пространството. Нека поне запазим книгата като нещо строго сакрално.


_________________
Do you really think I'm made of stone ? Baby, come on !


[b]I just can't let you go ...[/b]

Вижте профила на потребителя http://weheartit.com/deneuve

Лилия Ууп

avatar
Can you be with me?..Only in your dreams!
Определено си ги купувам!..
Твърде много започват да ме болят очите, докато я чета на онлайн. Пък и обичам да усещам страниците на книгите между ръцете си ( знам, че е странно, но аз съм странен човек ). Пък и както пише Scarlett в горният пост: " да държиш този малък свят в ръцете си " е много по яко, отколкото да се взираш във екрана!.. Ето затова предпочитам да си купя книгата!.. ^^

Вижте профила на потребителя

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите