You are not connected. Please login or register

Правила

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Правила on Вто Юни 28, 2011 6:59 pm

Текстът, който следва, не цели да отегчава потребителя, по-скоро да го образова за това какво може и какво не може да прави, за да поддържа баланса във Вселената, както и относително приятна атмосфера във форума.
Спазването на тези правила е препоръчително; в противен случай нарушителят ще бъде наказан да изчегърта дъвките по/под/до седалките в един средностатистически софийски автобус /номерът подлежи на договаряне/.

1. Кирилицата е задължителна.
2. Спамът на ЛС е абсолютно забранен; осмият смъртен грях. Нека да уважаваме труда на другите и факта, че те не са тръгнали да спамят във вашите форуми. Темата за приятелство може да намерите някъде точно под тази с правилата.
3. Всякакви безпочвени (и не само) караници не се толерират, затова е за предпочитане, ако ще водите такива да е на неутрална територия (skype, и-мейли, etc.)
4. Няма ограничение за аватарите и подписите, но не прекалявайте. Прекаленото натрупване на картинки, gif-ове и какво ли още не в подписите натоварват страницата. Също така внимавайте за такива, които разтеглят страниците, защото е неприятно.
5. Имате право на пет акаунта => героя. Няма ограничение за професия, пол, раса, възраст. Въпросът е като си направите допълнителни герои, да играете с тях, не просто да се разписвате в свободното си време.
6. Гледайте текстът в Роуплей зоните да е възможно най-чист, т.е. избягвайте прекалено светли и ярки цветове, които дразнят очите и се четат трудно или прекалено големи/малки шрифтове. Иначе имате свобода да използвате останалите функции.
7. Нямате право да пускате теми-места в роуплей зоните.

Като цяло е това. Остана само да ви кажа

(Забавлявайте се!),

но преди това прочетете останалите теми в раздела, за да сте сигурни, че всичко ви е ясно.Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите